Monday, February 3, 2014

201402 Tawaran Harga Borong dan Harga Reseller

Codemand ingin bertindak mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan kami sejak 2011 dahulu. Dengan itu kami mengumumkan tawaran Harga Borong/Harga Reseller kepada pihak-pihak yang berminat supaya sama-sama mendapat keuntungan berurusniaga runcit.

Produk-produk terpilih adalah tersenarai di bawah:


1.    Large Comfort 3D Glasses Goggles Anaglyph Red Blue
* SKU: 3DGRB01NVID
* Disyorkan harga runcit seunit ialah RM16 (firm)
* Pembelian minima untuk BORONG ialah 48 unit (Poslaju West M’sia PERCUMA, East M’sia +RM4), sila hubungi untuk harga akhir.



2.    Digital PH Water Tester Calibration Kit
* SKU: PT02PHWTCK
* Disyorkan harga runcit seunit ialah RM56 (firm)
* Pembelian minima untuk RESELLER ialah 48 unit (Poslaju West M’sia RM10, East M’sia RM14), sila hubungi untuk harga akhir
* Jaminan Waranti Codemand ke Reseller hanya 1 bulan namun Reseller boleh letak waranti sendiri kerana produk berkualiti dan tahan lama.


3.    Skull Skeleton COD Balaclava Lite Mask
* SKU: FM05SBL
* Disyorkan harga runcit seunit ialah RM29 (firm)
* Pembelian minima untuk RESELLER ialah 48 unit (Poslaju West M’sia RM10, East M’sia RM14), sila hubungi untuk harga akhir.


Codemand akan sentiasa berusaha untuk menambah produk berkelayakan sebegini untuk ditawarkan Harga Borong/Reseller.


Terima Kasih,

Abas Kamal bin Sulaiman
Codemand
012-927-8067
Halaman Web: http://mudah.my/codemand

Tuesday, November 5, 2013

Isu Kastam China Perihal Shipment Bateri

Salam Tuan/Puan/Cik,


Sejak hampir dua bulan yang lalu, pihak kastam negara China telah tidak membenarkan export produk bateri dari China tanpa deklarasi sebagai bahan bahaya.

Jadi sememangnya banyak shipment para Importer seperti Codemand telah tidak diluluskan dan barangan bateri tersebut terpaksa dihantar balik ke para pembekal.

Tidak diketahui sampai bila langkah larangan ini akan berlarutan jadi buat masa ini produk jualan bateri Codemand seperti GP RECYKO 2050MAH AA & GP RECYKO 820MAH AAA adalah dalam stok yang amat terhad.

Kesulitan kepada pihak pelanggan dari perkara ini amat dikesali.


Harap Maklum,

Abas
Codemand

Saturday, September 28, 2013

Asalkan Masuk Akal

Kalo dah dasarnya nak menyusahkan rakyat seperti harga barang tertentu naik, tak perlu nak kata ianya sebenarnya dibuat untuk kebaikan dan menjaga kesihatan rakyat.

Kan best apabila dapat dengar, "Harga barang X dinaikkan harga kerana permintaannya semakin tinggi dan bekalan pula tidak dapat ditambah..yada,yada,yada.." dan "keuntungan yang lebih itu akan dijadikan dana bagi membantu membebaskan ekonomi negara dari gejala hutang."

Sekurang-kurangnya masuk akal le juge untuk orang lulusan Ekonomi tahap SPM macam koi ni...
My latest images for sale at Shutterstock:

My most popular images for sale at Shutterstock: